Huoltopyyntö Yhteystiedot

LVIS Niitynperä on nuorekas LVI ja sähköalan osaaja

Lämpöurakointi

Maalämpö Turussa ja lähialueella

Lue lisää!

Putkityöt & ilmanvaihto

Kaikki LVI-ratkaisut

Lue lisää!

Sähköasennukset

Sähkötyöt kaikkiin tiloihin

Lue lisää!

Sähköurakointi

Yrityksellämme on S2-urakointioikeudet. Kauttamme saat kokonaisvaltaisen sähköurakoinnin niin pienestä kohteesta suureen. Teemme töitä taloyhtiöille, yrityksille (aliurakointi) ja yksityishenkilöille. Asiakkaitamme ovat niin pientalorakentajat, osakkeenomistajat kuin sähköverkkourakoitsijat ja remontoijat. Älä siis pelkää ottaa yhteyttä, jos rakennat omakotitaloa, saneeraat taloa tai osaketta, tai haluat uuden pistorasian huoneen nurkkaan. Mikään työ ei ole liian pieni meille!

Huoltotyöt

Onko vanhan valaisimen kupu mennyt vanhuuttaan rikki tai onko pistorasian kansi haljennut kovan käytön vuoksi? Rikkinäiset sähkölaitteet ovat vaarallisia ja korjaus on syytä aina jättää ammattilaiselle. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä TUKES:in rekisteröimään viralliseen urakoitsijaan, jolloin voit nukkua yösi rauhassa. Löydät meidät TUKES:in rekisteristä osoitteesta tukes.fi, joten tiedät että meihin voi luottaa!

Sähkölämmitys

Remontoitko osakkeesi kylpyhuonetta ja haluat lattialämmityksen kuivattamaan laatta lattiasi suihkun jälkeen? On se lämmitys sitten mukava jalan alla! Soitto meille ja hoidamme lämmityksen kuntoon. Kauttamme saat myös sähköpatterit vanhojen tilalle ja vaihdamme rikkinäiset termostaatit uusiin, kun tarve vaatii.

Pientalorakentajat

Tontin ostajat huomio!!! Teemme omakotitalosi pohjapiirrokseen sähkökuvat, ja suoritamme sähköasennukset liittymäkaapelin asennuksesta viimeisiin käyttöönottopöytäkirjoihin. Sinulle jää vain hyvän työn jäljen ihailu. Otamme huomioon rakentajien tarpeet ja toivomukset parhaamme mukaan. Kokemusta pientalorakentamisesta löytyy paljon, joten osaamme ottaa huomioon rakentamisen edetessä kaikki tekijät. Rakennamme taloosi myös taloautomaation, jolloin järjestelmät puhuvat keskenään. Mikä vain sähköön liittyy, me hoidamme!

Saneeraus

Putkiremontti voi olla ajankohtainen asia, jos vanhat vesiputket ovat päässeet tiettyyn ikään. Olemme tehneet lukuisia putkiremontteja niin LVI-urakoitsijan kuin sähköurakoitsijan haalareissa. Hoidamme työt myös aliurakointina. Usein kylpyhuone- tai huoneistoremontti on paikallaan tehdä samaan aikaan ja tarjoamme tähänkin ratkaisun. Huoneiston pistorasiat saavat käden käänteessä uuden ilmeen, ja halutessasi vaihdamme myös sähkökeskuksen, jolloin asennukset päivitetään uuteen uskoon. Kylpyhuoneremonttia tehdessä lisäämme asennuksiin vikavirtasuojakytkimen, jolloin turvallisuustaso paranee merkittävästi. Sähköasennukset ovat aina tehty kauttamme uusimpien määräysten mukaisesti ja pidämme tärkeimpänä pointtina juuri turvallisuutta tehdessämme töitä.

Kauttamme saat myös seuraavat sähköurakointityöt:

 • Linjasaneerausten sähkötyöt
 • Sähkösuunnitelmat
 • Sähkötarvikkeet
 • Taloautomaatio
 • Hälytysjärjestelmät
 • Sähköverkkoasennukset
 • Maakaapeliasennukset
 • Ilmajohtoasennukset
 • KJ-jatkot ja päätteet
 • Muuntamot
 • Palo- ja turvajärjestelmät

LVI-työt

Mikko Niitynperä 050 541 6243
mikko@lvisniitynpera.fi

Sähkötyöt

Antti Niitynperä 050 412 2034
antti@lvisniitynpera.fi


LVIS Niitynperä Oy

Pökkälänkatu 9, 21200 Raisio
Y-tunnus: 2889550-4

Ota yhteyttä / pyydä tarjous