Huoltopyyntö Yhteystiedot

Lämpöurakointi

Maalämpö Turussa ja lähialueella

Lue lisää!

Putkityöt & ilmanvaihto

Kaikki LVI-ratkaisut

Lue lisää!

Sähköasennukset

Sähkötyöt kaikkiin tiloihin

Lue lisää!

Sähköasennus & sähköurakointi Turku

Kauttamme saat niin yksittäiset sähkö­asennus­työt kuin kokonais­valtaisen sähkö­urakoinnin. Toimimme Turussa sekä Turun lähialueilla ja yrityksellämme on S2-urakointi­oikeudet. Teemme töitä taloyhtiöille, yrityksille (aliurakointi) ja yksityis­henkilöille. Asiak­kai­tamme ovat niin pientalo­rakentajat, osakkeen­omistajat kuin sähkö­verkko­urakoitsijat ja remontoijat. Älä siis pelkää ottaa yhteyttä, jos rakennat omakotitaloa, saneeraat taloa tai osaketta, tai haluat uuden pistorasian huoneen nurkkaan. Mikään työ ei ole liian pieni meille!

Huoltotyöt

Onko vanhan valaisimen kupu mennyt vanhuuttaan rikki tai onko pistorasian kansi haljennut kovan käytön vuoksi? Rikkinäiset sähkö­laitteet ovat vaarallisia ja korjaus on syytä aina jättää ammattilaiselle. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä TUKES:in rekiste­röimään viralliseen urakoitsijaan, jolloin voit nukkua yösi rauhassa. Löydät meidät TUKES:in rekisteristä osoitteesta tukes.fi, joten tiedät että meihin voi luottaa!

Sähkölämmitys

Remontoitko osakkeesi kylpyhuonetta ja haluat lattia­lämmityksen kuivattamaan laatta lattiasi suihkun jälkeen? On se lämmitys sitten mukava jalan alla! Soitto meille ja hoidamme lämmityksen kuntoon. Kauttamme saat myös sähköpatterit vanhojen tilalle ja vaihdamme rikkinäiset termostaatit uusiin, kun tarve vaatii.

Pientalorakentajat

Tontin ostajat huomio!!! Teemme oma­koti­talosi pohja­piirrokseen sähkökuvat, ja suoritamme sähkö­asennukset liittymä­kaapelin asennuksesta viimeisiin käyttöönotto­pöytäkirjoihin. Sinulle jää vain hyvän työn jäljen ihailu. Otamme huomioon rakentajien tarpeet ja toivomukset parhaamme mukaan. Kokemusta pientalorakentamisesta löytyy paljon, joten osaamme ottaa huomioon rakentamisen edetessä kaikki tekijät. Rakennamme taloosi myös taloautomaation, jolloin järjestelmät puhuvat keskenään. Mikä vain sähköön liittyy, me hoidamme!

Saneeraus

Putkiremontti voi olla ajankohtainen asia, jos vanhat vesiputket ovat päässeet tiettyyn ikään. Olemme tehneet lukuisia putkiremontteja niin LVI-urakoitsijan kuin sähkö­urakoitsijan haalareissa. Hoidamme työt myös aliurakointina. Usein kylpyhuone- tai huoneisto­remontti on paikallaan tehdä samaan aikaan ja tarjoamme tähänkin ratkaisun. Huoneiston pistorasiat saavat käden käänteessä uuden ilmeen, ja halutessasi vaihdamme myös sähkökeskuksen, jolloin asennukset päivitetään uuteen uskoon. Kylpyhuoneremonttia tehdessä lisäämme asennuksiin vikavirta­suoja­kytkimen, jolloin turvallisuustaso paranee merkittävästi. Sähköasennukset ovat aina tehty kauttamme uusimpien määräysten mukaisesti ja pidämme tärkeimpänä pointtina juuri turvallisuutta tehdessämme töitä.

Kauttamme saat myös seuraavat sähköurakointityöt:

 • Linjasaneerausten sähkötyöt
 • Sähkösuunnitelmat
 • Sähkötarvikkeet
 • Taloautomaatio
 • Hälytysjärjestelmät
 • Sähköverkkoasennukset
 • Maakaapeliasennukset
 • Ilmajohtoasennukset
 • KJ-jatkot ja päätteet
 • Muuntamot
 • Palo- ja turvajärjestelmät

LVI-työt

Mikko Niitynperä 050 541 6243
mikko@lvisniitynpera.fi

Sähkötyöt

Antti Niitynperä 050 412 2034
antti@lvisniitynpera.fi

Verkko­laskutus­osoite:

003728895504
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

Laskutusosoite:

LVIS Niitynperä Oy
OVT 003728895504
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähkö­posti­laskutus­osoite:

admicom@xbs-salo.com HUOM! Tähän osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia. Sähkö­posti­laskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperi­laskuille. Laskun tulee olla PDF-formaatissa. Yhdessä sähkö­postissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatko­sivuiksi. PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.


LVIS Niitynperä Oy

Pökkälänkatu 9, 21200 Raisio
Y-tunnus: 2889550-4

Ota yhteyttä / pyydä tarjous