Huoltopyyntö Yhteystiedot

LVIS Niitynperä on nuorekas LVI ja sähköalan osaaja

Lämpöurakointi

Maalämpö Turussa ja lähialueella

Lue lisää!

Putkityöt & ilmanvaihto

Kaikki LVI-ratkaisut

Lue lisää!

Sähköasennukset

Sähkötyöt kaikkiin tiloihin

Lue lisää!

Putkityöt ja ilmanvaihtosaneeraus

Meiltä saat vanhaan omakotitaloosi uudet käyttövesiputket modernisti komposiittiputkesta asennettuna. Komposiittiputken hyötyjä on asennuksen nopeus ja putkien siisti ulkonäkö. Käyttövesiputkisto saneeraus on aiheellista, jos putkisto on vanhaa ja varsinkin jos putket kulkevat rakenteissa niin että mahdollinen vuoto ei ilmene heti. Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan teidän talonne putkistosaneerauksen tarve yhteydenotto ei velvoita mihinkään.

Patteriverkostot

Suoritamme myös patteriverkostojen uusimisia joko komposiittiputkesta tai sinkitystä rautaputkesta. Patteriverkoston uusiminen on aiheellista, jos vanhat putket ovat ruosteisia ja kulkevat rakenteissa niin että mahdollinen vuoto voi saada aikaan mittavia vahinkoja.

Patteriventtiilien vaihto

Patteriventtiilit ovat pattereiden edessä olevat säätö venttiilit. Usein kun patterit ei kesän jälkeen alakaan enää lämpenemään on syy juuri patteriventtiileissä. Me suoritamme patteriventtiilien vaihdot ja pistämme vanhojen venttiilien tilalle termostaattiset venttiilit, jolloin asumismukavuus paranee. Jos sinulla on ongelmana, että vain osa pattereista lämpiää niin ota yhteyttä niin vaihdetaan uudet venttiilit tilalle ja patterit toimivat taas.

Joskus on myös syytä vaihtaa myös lämmityspatterit uusiin. Uudet lämmityspatterit ovat tehokkaampia kuin vanhat jolloin saadaan esimerkiksi maalämpöjärjestelmästä huomattavasti suurempi hyöty kuin vanhoilla pattereilla. Lisäksi uudet patterit ovat monesti huomattavasti siistimpi ratkaisu kuin vanhan käyttäminen.

IV-asennukset

Ilmastoinnin alalla tarjoamme kierresaumaputkien asennukset niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Ilmastoinnin vaikutusta talon terveyteen ja sitä kautta asumisviihtyvyyteen ei voi aliarvioida. Rakenteet eivät pysy terveinä jos ilmanvaihto ei ole kunnossa ja oikein säädetty. Talosi ilmanvaihtokoneeksi tarjoamme Stiebel-Eltron merkkisiä ilmanvaihtokoneita. Näissä ilmanvaihtokoneissa on monia innovatiivisia ratkaisuja mm. automaattinen ja olosuhteisiin mukautuva ilmanvaihto, ilmanlaadun tunnistava kaukosäädin ja geotermisen viilennyksen ohjaus vakiona. Monista hienoista ominaisuuksista huolimatta hinta on kilpailukykyinen muihin merkkeihin verrattuna kysy tarjous Stiebel-Eltronin ilmanvaihtokoneesta meiltä.

Kokonaisvaltainen urakointi

Asennamme uuteen taloosi vedet, viemärit, lämmitysjärjestelmän, ilmastoinnin ja sähköt. Saat meiltä kokonaisurakan talon koko tekniikasta, jolloin sinun ei tarvitse ottaa montaa eri urakoitsijaa. Kauttamme saat myös KVV valvontapalvelut ja suunnittelupalvelut.

Kerrostalon putkityöt

Kerrostalo asujalle tarjoamme kaikki hanojen ja wc-istuinten huollot, korjaukset ja vaihdot. Jos olet miettinyt keittiö tai kylpyhuone saneerausta ota meihin yhteyttä pystymme tarjoamaan remonttiisi samasta paikasta niin sähkötyöt kuin putkiasennukset. Teemme myös kerros- ja rivitaloihin käyttövesisaneerauksia ja energiaremontteja jos yhtiöllänne on tarvetta uusille putkille tai vaikkapa maalämmölle ota yhteyttä meihin.

Saat meiltä asennukset uudis- sekä saneerauskohteisiin.

 • Käyttövesiputkisaneeraukset omakoti- ja kerrostaloihin
 • Keittiöiden LVI-työt
 • Kylpyhuoneiden LVI-työt
 • Hanahuollot, -korjaukset ja -vaihdot
 • WC-istuimien huollot, korjaukset ja vaihdot
 • Lämmitysjärjestelmien uusiminen
 • Salaojitukset
 • Viemäröinti
 • IV-koneiden asennus
 • Ilmastointihuollot
 • Linjasaneeraukset
 • LVI-suunnitelmat
 • KVV-työnjohto

LVI-työt

Mikko Niitynperä 050 541 6243
mikko@lvisniitynpera.fi

Sähkötyöt

Antti Niitynperä 050 412 2034
antti@lvisniitynpera.fi

Verkko­laskutus­osoite:

003728895504
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

Laskutusosoite:

LVIS Niitynperä Oy
OVT 003728895504
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähkö­posti­laskutus­osoite:

admicom@xbs-salo.com HUOM! Tähän osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia. Sähkö­posti­laskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperi­laskuille. Laskun tulee olla PDF-formaatissa. Yhdessä sähkö­postissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatko­sivuiksi. PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.


LVIS Niitynperä Oy

Pökkälänkatu 9, 21200 Raisio
Y-tunnus: 2889550-4

Ota yhteyttä / pyydä tarjous