Huoltopyyntö Yhteystiedot

LVIS Niitynperä on nuorekas LVI ja sähköalan osaaja

Lämpöurakointi

Lattialämmitys kylpyhuoneeseen?

Lue lisää!

Putkityöt & ilmanvaihto

Kaikki LVI-ratkaisut

Lue lisää!

Sähköasennukset

Sähkötyöt kaikkiin tiloihin

Lue lisää!

Lämpöurakointi

Myymme, asennamme ja huollamme Stiebel-Eltron merkkisiä maalämpö- ja ilma-vesi-lämpöpumppuja. Stiebel-Eltron on saksalainen lämmityslaitteita valmistava yritys jonka toiminta on alkanut jo 1924. Nykyään konserni työllistää n.3000 ihmistä ja on voittanut lukuisia innovaatio palkintoja ympäri maailmaa. Myymme ja asennamme niin maalämmöt kuin ilma-vesilämpöpumput isoihin ja pienempiin kohteisiin vuosien kokemuksella.

Maalämpö

Stiebel-Eltron tarjoaa maalämmön saralla toimintavarman pumpun joka on varustettu huippu hyötysuhteella. Pumpussa muun muassa vakio varusteena sisäinen energiamittaus eli pystyt oikeasti seuraamaan pumpun kuluttamaa energiaa ja myös sitä kuinka paljon se on energiaa tuottanut. Stiebel-Eltron maalämpöpumpuista on saatavilla myös cool versio jolla pystyt jäähdyttämään talosi kesä kuumalla. Meiltä saat maalämpöjärjestelmät ”avaimet käteen” toimituksena niin vanhan kattilan purkamisesta aina käyttökoulutukseen ja jälkihuoltoon asti. Lisätietoja Stiebel-Eltron pumpuista ja esimerkkejä toteutuneista säästöistä saat www.energiapakkaus.fi.

Ilma-vesi lämpöpumppu

Ilma-vesi lämpöpumpun hyötyjä verrattuna maalämpöön on edullisemmat aloituskustannukset. Maalämpö saa lämpönsä maasta ja ilma-vesi lämpöpumppu saa lämpönsä ulkoilmasta. Tästä johtuen ilma-vesi pumppu tarvitsee ulos toimilaitteen jossa se tuottaa talon tarvitseman lämmön. Vesi-ilma lämpöpumpun kompressori sijaitsee ulkoyksikössä joten sisäyksikkö ei pidä käytännössä ääntä ollenkaan. Tämä taas on hyvä siinä tapauksessa jos pumpun sijoitus on keskeisellä paikalla talossa tarkoittaen sitä että tämän voi asentaa vaikka kodinhoitohuoneen kulmaan. Lisätietoja Stiebel-Eltron vesi-ilma lämpöpumpuista www.energiapakkaus.fi

Lattialämpö

Myymme ja asennamme Maincor lattialämpöjärjestelmiä. Maincor on saksalainen lattialämpö järjestelmien toimittaja. Kauttamme saat niin putket kuin rosteriset jakotukit varustettuna virtausmittareilla. Saat myös lattialämmityksen ”avaimet käteen” toimituksena tarkoittaen että hoidamme suunnittelun, tavaran hankinnan ja asennuksen.

Myymme, asennamme ja huollamme mm. seuraavanlaisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja:

  • Maalämpö
  • Maalämmöstä saamme toteutettua myös talonne jäähdytyksen ns. Ilmaiskylmä
  • Ilma-vesi lämpöpumput
  • Poistoilmalämpöpumput
  • Vesikiertoinen lattialämmitys
  • Sähköinen lattialämmitys
  • Vesikiertoinen patterilämmitys
  • Sähköinen patterilämmitys
  • Hybridilämmitysratkaisut mm. aurinkolämmitys

LVI-työt

Mikko Niitynperä 050 541 6243
mikko@lvisniitynpera.fi

Sähkötyöt

Antti Niitynperä 050 412 2034
antti@lvisniitynpera.fi

LVIS Niitynperä Oy

Pökkälänkatu 9, 21200 Raisio
Y-tunnus: 2889550-4

Ota yhteyttä / pyydä tarjous