Huoltopyyntö Yhteystiedot

Lämpöurakointi

Maalämpö Turussa ja lähialueella

Lue lisää!

Putkityöt & ilmanvaihto

Kaikki LVI-ratkaisut

Lue lisää!

Sähköasennukset

Sähkötyöt kaikkiin tiloihin

Lue lisää!

Maalämpö Turku, Raisio ja lähialue

Meiltä saat Turun ja Raision seudun parhaat maalämpöpumput aina avaimet käteen -peri­aatteella. Myymme, asennamme ja huollamme Thermia ja Stiebel Eltron -merkkisiä lämpöpumppuja Turussa, Raisiossa ja lähialueilla.

Tiesitkö, että maalämmöllä saat energiaa, jonka markkinahinta ei tule koskaan heilahtelemaan? Maa­lämpö on öljyn hinnasta riippumaton lämmitysmuoto, joka on nykyaikaisin tapa läm­mittää. Maalämpötalossa riittää aina lämmintä suihkuvettä.

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta auringon energiaa, joka energia kaivon avulla saadaan kerättyä talteen. Saat siis energian omalta tontiltasi, joka tekee maalämmöstä puhtaan, edullisen ja huolettoman vaihtoehdon.

Ilma-vesilämpöpumppu Turku ja lähialue

Ilma-vesi lämpöpumpun hyötyjä verrattuna maalämpöön on edullisemmat aloituskustannukset. Maalämpö saa lämpönsä maasta ja ilma-vesi lämpöpumppu saa lämpönsä ulkoilmasta. Tästä johtuen ilma-vesi pumppu tarvitsee ulos toimilaitteen jossa se tuottaa talon tarvitseman lämmön. Vesi-ilma lämpöpumpun kompressori sijaitsee ulkoyksikössä joten sisäyksikkö ei pidä käytännössä ääntä ollenkaan. Tämä taas on hyvä siinä tapauksessa jos pumpun sijoitus on keskeisellä paikalla talossa tarkoittaen sitä että tämän voi asentaa vaikka kodinhoitohuoneen kulmaan. Lisätietoja Stiebel-Eltron vesi-ilma lämpöpumpuista www.energiapakkaus.fi

Ilmalämpöpumppu turun ja Raision alue

Meiltä ilmalämpöpumpun asennus Turku ja lähialueilla. Ilmalämpöpumppu tuottaa suuria säästöjä suorasähkötaloihin. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaan varastoitunutta auringon energiaa ja levittää sen huoneilmaan sisäyksikön kautta. Thermia-ilmalämpöpumput puhdistavat myös aktiivisesti sisäilmaa ja niitä voidaan käyttää kesäisin viilennykseen. Ilmalämpöpumppu voi jopa puolittaa lämmityskustannuksesi omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnossa. Investointikustannus ilmalämpöpumpuissa on myös huomattavasti pienempi kuin esim. maalämmöllä. Myymme ja huollamme ilmalämpöpumput Turussa, Raisiossa ja lähialueilla.

Lattialämpö

Myymme ja asennamme Maincor lattialämpöjärjestelmiä. Maincor on saksalainen lattialämpö järjestelmien toimittaja. Kauttamme saat niin putket kuin rosteriset jakotukit varustettuna virtausmittareilla. Saat myös lattialämmityksen ”avaimet käteen” toimituksena tarkoittaen että hoidamme suunnittelun, tavaran hankinnan ja asennuksen.

Myymme, asennamme ja huollamme mm. seuraavanlaisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja:

  • Maalämpö
  • Maalämmöstä saamme toteutettua myös talonne jäähdytyksen ns. Ilmaiskylmä
  • Ilma-vesi lämpöpumput
  • Poistoilmalämpöpumput
  • Vesikiertoinen lattialämmitys
  • Sähköinen lattialämmitys
  • Vesikiertoinen patterilämmitys
  • Sähköinen patterilämmitys
  • Hybridilämmitysratkaisut mm. aurinkolämmitys

LVI-työt

Mikko Niitynperä 050 541 6243
mikko@lvisniitynpera.fi

Sähkötyöt

Antti Niitynperä 050 412 2034
antti@lvisniitynpera.fi

Verkko­laskutus­osoite:

003728895504
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

Laskutusosoite:

LVIS Niitynperä Oy
OVT 003728895504
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähkö­posti­laskutus­osoite:

admicom@xbs-salo.com HUOM! Tähän osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia. Sähkö­posti­laskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperi­laskuille. Laskun tulee olla PDF-formaatissa. Yhdessä sähkö­postissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatko­sivuiksi. PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.


LVIS Niitynperä Oy

Pökkälänkatu 9, 21200 Raisio
Y-tunnus: 2889550-4

Ota yhteyttä / pyydä tarjous